19/04/2022

Älä huoli, meille jää se kuivempi puoli!

Meillä HR Mentorilaisilla on tiiminä yli 50 vuoden kokemus rekrytointialasta. Voikin sanoa, että olemme melkein kaiken nähneet ja kokeneet.

Asiakkaidemme mielestä toimintatapamme on vakuuttava. Koko toimintamme ideana on löytää lukuisten vaihtoehtojen joukosta oikea rekrytointitapa kulloisessakin tilanteessa. Pyrimme kerralla onnistumaan rekrytointiprosessissa ja myös siten säästämään asiakasyritystemme työvoimanhankintaan liittyviä kustannuksia.

Älä huoli, meille jää se kuivempi puoli!Huolellinen, rehellinen, läpinäkyvä ja jokaiseen yksityiskohtaan intohimoisesti suhtautuva toimintatapamme tuottaakin useimmiten halutun lopputuloksen eli hyvän tyypin löytymisen asiakkaallemme.

Meillä on erittäin hyvin hanskassa rekrytoinnin yksinkertainen matemaattinen kaava eli

oikeat tiedot + aidot kriteerit + hakijaverkostot + oikea-aikainen viestintä + hyvä ihmistuntemus + tasapuolinen, inhimillinen hakuprosessi + napakka aikataulu = onnistunut rekrytointi.

Rekrytointiprosessi on siis aika pitkälle sarja luovuutta vaativia kirjoitus- ja markkinointitehtäviä ja ne vievät paljon aikaa. Aika harva esimies oman toimensa ohella pystyy panostamaan rekrytointiprosessiin yrityksen edun ja työantajamielikuvan vaatimalla pieteetillä.

Älä huoli, meille jää se kuivempi puoli! Sitä varten me olemme olemassa. Me olemme HR-asioihin erikoistuneita ammattilaisia ja meille asiakkaidemme menestyminen myös onnistuneiden rekrytointien mittarilla mitattuna on kunnia-asia. Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest