04/04/2022

Hyvä diili

Psst! Meillä ja meidän menestyneillä asiakkaillamme on diili.

Meiltä on joskus kysytty, onko olemassa jotain asiaa, joka yhdistää asiakkaitamme? Moni meidän yritysasiakkaistamme edustaa maakunnan ja toimialansa kirkkainta kärkeä monellakin mittarilla mitattuna. Ja monien kanssa on kuljettu yhdessä jo vuosikausia ja opittu tuntemaan toisemme hyvin.

Hyvä diiliEsimerkiksi meidän asiakasyritysten menestykseen on tietysti moniakin syitä, mutta pari piirrettä nousee selkeästi esiin näin ulkopuolisen silmin. Menestyvät, arvostetut yritykset pitävät kiinni sovituista asioista ja aikatauluista! Eli oikeastaan, kun pureutuu villakoiran ytimeen, niin eikö loppupeleissä lupausten kiinni pitämisessä olekin kyse toisen ihmisen arvostuksesta? Ja sillä samalla arvostuksella he kohtelevat omia työntekijöitään, asiakkaitaan ja muita yhteistyökumppaneitaan. Onko ”kotona opittu” toisen ihmisen arvostus ja käytöstavat avain menestykseen myös bisnesmaailmassa?

HR Mentorin ja asiakkaidemme välisessä diilissä asiakkaamme saavat keskittyvät päivittäisiin töihin, omiin asiakkaisiinsa ja me tarjoilemme heille parhaat kandidaatit valmiina viimeistä haastattelua ja valintaa varten.

Me hoidamme koko prosessin ja vaalimme heidän työnantajamielikuvaansa kuin omaamme. Asiakkaidemme menestyminen myös onnistuneiden rekrytointien mittarilla mitattuna on meille kunnia-asia. Tehdäänkö sama diili? Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest