01/03/2022

Kesätyöntekijät suorarekrytointina?

Oletko tullut ajatelleeksikaan tätä? Tarvitsetteko 10, 15, 20 vai 30 kesätyöntekijää? Suunnitellaan timanttinen hakukampanja ja pian edessäsi on haluamasi määrä ehkä maakunnan tiukimman hakuseulan läpäisseitä kesätyöntekijöitä.

Suorarekrytointi mielletään usein esimiesten, johtajien ja muiden asiantuntijoiden rekrytointitapana. Mutta aivan yhtä suurella intohimolla ja huolellisuudella me HR Mentorilla toteutamme ns. suorittavaa työtä tekevien tai kesä- ja sesonkityöntekijöiden rekrytoinnit.

Kesätyöntekijät suorarekrytointina?Jos koet työntekijöiden vuokraamisen teille toimimattomana keinona, niin voisimmeko auttaa teitä kesä- tai sesonkityöntekijöiden suorarekrytoinnissa? Voimme hoitaa prosessin osittain, yhdessä teidän kanssanne tai kokonaan ulkoistettuna palveluna. Meillä on mieletön kokemus, nopean toimintatavan mahdollistava rekrytointijärjestelmä, laajat verkostot ja todella tarkka vainu poimia helmet – ne hyvät tyypit teille kesäksi duuniin.

Otahan yhteyttä ja keskustellaan tilanteestanne. Vannon, ettei projektikohtaisesti räätälöity hintammekaan muodostu yhteistyön esteeksi. Yhteistyömme jälkeen tiedät, miltä tuntuu, kun asiat kerrankin sujuvat. Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest