30/11/2017

Kiitos Elastinen!

Mul ei ollu mitää muut ku mahdollisuus
ja tieto siitä että mitä tahdon voin saavuttaa.
Koval duunilla asiat vaan onnistuu.
Kokeillaan ja sit taas noustaan jos kaadutaan.

Hanskat ei tipahda, periks ei anneta.
Ne sanoo et pysty, et voi, ei kannata.
Mun korvissa se kaikki kuulostaa haasteelt…

…Jos se ois helppoo, kaikki tekis nii…
…Mun ei täydy vaan mä saan.

Edelliset Elastisen kappaleen riimit ovat toimineet jo vuosia tsemppibiisinäni työelämän eri haasteissa. Monet pimeät Suomen talven pakkasaamut olen jaksanut taapertaa eteenpäin, kun kuulokkeissani olen ”luukuttanut” kyseistä biisiä saaden siitä virtaa ja voimaa.

Nyt uutena yrittäjänä ja yrityksemme osakkaana kyseinen biisi kolahtaa minuun entistä syvemmin – sillä se kuvaa niin hyvin myös yrittäjän asennetta!

Minulla on mahdollisuus. Kovalla työllä asiat onnistuu. Jos se olisi helppoa, kaikki tekisivät niin. Ja tärkeimpänä lauseena: Mun ei täydy vaan mä saan.

Minä saan taas yhdessä kollegoideni kanssa tehdä tätä työtä, jotta kanssaihmisilläkin olisi mielekästä työtä ja olla osaltani auttamassa maakuntamme yrityksiä menestymään, sillä juuri motivoituneissa ja ammattitaitoisissa työntekijöissä on yritysten menestymisen salaisuus!

Kiitos siis Elastiselle tästä biisistä!

-Päivi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest