20/04/2021

Kuopion seudun vuoden Uusyritys 2021 on HR Mentor Oy!

Vuoden Uusyritys turvaa maakunnan kärkialojen yritysten työvoiman saatavuutta

Kuopion seudun vuoden Uusyritys 2021 on HR Mentor Oy. HR Mentor Oy on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi työvoiman saatavuuden ja osaamisen varmistamisessa Pohjois-Savossa. Pohjois-Savon kärkiyritysten kasvun esteenä on ajoittain ollut osaavan työvoiman saatavuus. Asian ratkaisemiseksi HR Mentor Oy tekee jatkuvaa kehittämistyötä yritysten kumppanina.

– Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry:n hallitus painotti valinnassaan HR Mentor Oy:n kasvavaa panosta Pohjois-Savon kärkitoimialojen metalli-, logistiikka-, elintarvike- ja metsäteollisuuden sekä teollisuuden kunnossapidon osaavan työvoiman saatavuuden varmistamisessa. HR Mentor Oy on kasvuhakuinen ja kehittymiskykyinen yritys, joka on hyödyntänyt Uusyrityskeskuksen neuvontapalveluja perustamisen jälkeenkin. HR Mentor Oy on ammattitaitoisen työvoiman tarjoaja ja valmentaja kertoo Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry:n toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen.

HR Mentor Oy osaavan työvoiman asialla

HR Mentor Oy on Päivi Savolaisen, Kirsi Tikkasen ja Mervi Okkosen omistama ja pyörittämä osakeyhtiö, jonka toimialana on henkilöstöpalvelut. Liikevaihto muodostuu henkilöstövuokrauksesta, rekrytointipalveluista, rekrytointikoulutuksista ja valmennuspalveluista.

Yritys on perustettu Uusyrityskeskuksen neuvonnan avulla 2017 ja se on kasvanut nopeasti ja laajentanut toimintaansa Kuopiosta Joensuuhun. Liiketoiminta on ollut koko ajan kannattavaa. Yritys on hakeutunut Uusyrityskeskuksen neuvonnan piiriin perustamisen jälkeen toiminnan laajentuessa ja muissa muutostilanteissa.  – Uusyrityskeskuksen yritysneuvoja oli erittäin ammattitaitoinen ja häneltä saimme paljon hyviä vinkkejä toimintamme kehittämiseksi, kehuu toimitusjohtaja Päivi Savolainen.

 Lisätietoja:             

HR Mentor Oy, toimitusjohtaja Päivi Savolainen

paivi.savolainen@hrmentor.fi puh. 050 555 9127

Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry, toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen

tarja.poyhonen@uusyrityskeskus.fi puh. 044 388 3085

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest