12/04/2022

Työpaikkailmoitus, joka erottuu edukseen

Jos työpaikkailmoituksessa lukee pelkästään ”kivityöntekijä Jyväskylään”, niin aika moni jättää hakematta vain siksi, että työpaikkailmoituksessa ei kerrota yhtään mitään muuta. Tämä on siis oikea esimerkki elävästä elämästä.

Työpaikkailmoitus on ehkä tärkein osa koko rekrytointiprosessia, sillä sen ilmoituksen perusteellahan hakija tekee valinnan hakea työpaikkaa ja tai jatkaa potentiaalisten työpaikkojen katselua. Jokaisessa yrityksessä, vaikka olisivat saman alan yrityksiäkin, on loppujen lopuksi aivan omanlaisensa työnkuva, koneet ja laitteet, koulutusvaatimuksista puhumattakaan.

Hyvä työpaikkailmoitusMeillä on taito kirjoittaa sellainen työpaikkailmoitus, josta lisäkysyttävää hakijalle ei juurikaan jää. Hän voi ilmoitusta lukiessaan jo suoraan pohtia omaa osaamistaan hakukriteereihin nähden.

Ja kun me vielä ammattilaisen ottein tarkistamme, että hakija todella osaa homman, hänellä on työelämän pelisäännöt hanskassa ja hän on ymmärtänyt työn suomat haasteet vaikkapa työmatkoihin, lasten hoitoon jne. liittyen, ei jääkään enää epäselväksi kuin se viimeinen silaus, joka selviää viimeisessä haastattelussa työpaikalla.

Jos oikein viimeisen päälle halutaan varmistaa hakijan soveltuvuus haettuun positioon, niin meidän kautta saa kätevästi tiimi- tai henkilöarvioinninkin. Teemme yhteistyötä kuopiolaisen tunnetun Psykologitoimisto Kallion kanssa. Tehdäänkö seuraava rekrytointi yhdessä? Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest